Kevesebb papírmunka, optimalizált költségek, digitális kereskedelem

Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara

Ezúton szeretnénk meghívni a Modern Vállalkozások Programjának Digitális kereskedelem címet viselő rendezvényére Dunaújvárosba, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak majd érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről július 11-én, szerdán 9 órától. Az egész napos program díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A digitális térben zajló pénzügyi tranzakciók a hazai kereskedelem harminc-negyven százalékát teszik ki. Egy évtizeddel ezelőtt ez az arány csupán negyede volt a mostaninak, ám kártyás és e-fizetésre való hajlam évről évre növekszik. Az új trend térnyerése számos változást hoz a vállalkozások életében, viszont a ráfordítások hamarabb megtérülnek, mintsem sokan gondolnák. Hogyan válhat elsődleges nyertesévé az e-kereskedelemnek az eladó? Milyen, csak a digitális kereskedelemen nyújtotta előnyöket használhat ki a vállalkozás döntéshozója? Méri éri meg digitalizálni?

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk meghívni a Modern Vállalkozások Programjának Digitális kereskedelem címet viselő rendezvényére, ahol a szakma prominens képviselői folytatnak majd érdemi eszmecserét az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekről.

Jelen korunk legértékesebb árucikke az idő. Az időhatékonyság azonban sokszor a technikai ismereteken és azok gyakorlati alkalmazásán múlik. A digitális kereskedelem részletes megismerése és a mindennapi működésbe való beépítése leegyszerűsíti az adminisztrációs folyamatokat, szabad kapacitást ad a könyvelés során, miközben energiát és idős spórol meg a vállalkozás vezetőjének.

Jöjjön el Ön is a Modern Vállalkozások Programjának Digitális kereskedelmi témanapjára, ahol olyan értékes szellemi tőkére, és a gyakolatban is megvalósítható ismeretekre tehet szert, amely döntéshozóként az Ön cégének digitális fejlődését, versenyképességének növelését segíti elő.

Dunaújváros, 2018.07.11.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Részletes program és regisztráció: weboldalunkon.
A meghívót, programot csatolt fájlként is megtalálja!

A fenti esemény nem csak azért bír kiemelkedő szereppel, mert az e-kereskedelem minden fortélyát megismerhetik az érdeklődők, hanem azért is, mert az eseményhez a Google Digital Workshop is csatlakozott, annak apropóján, hogy elindult a Grow with Google elnevezésű platform. Ezutóbbi magában foglalja a társaság által kínált összes képzési lehetőséget: az online és offline előadásokat, az ingyenesen elérhető eszközöket, továbbá digitális tartalmakat az önfejlesztéstől az üzleti növekedésig.

Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

Üdvözlettel:
Az Infotér csapata.

Forrás: Kamara

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük